23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Hvorfor vælge UVC fremfor kemikalier i rengøringen?

Udløber
16. juni 2025

Rengøring og desinfektion af overflader, væsker og overflader er en vigtig del i en produktionsvirksomhed. Rengøringen skal være hurtig og opfylde kravene for hygiejne og sikkerhed. Når der gøres rent eller desinficeres inden fødevarerne eller produkterne placeres i dem, bliver kemikalier og vand ofte brugt som løsningen. Men kemikalier og vand er ikke en bæredygtig løsning der gavner virksomheden eller miljøet.

Kemikalier er at finde i alt lige fra legetøj til produktioner til rengøring, men mange kemikalieløsninger kender vi ikke bivirkningen på, før vi har anvendt det i mange år. En stor del af kemikalier påvirker både menneskets sundhed, miljøet, dyrelivet og grundvandet. Når der anvendes kemikalier i en produktion til rengøring, er der ofte en karenstid, som giver ventetid og manglende produktion. Når man arbejder med kemikalier kan der efterlades en kemikalierest i emballagen, på overfladerne hvor produkterne pakkes og i maskinerne hvor de produceres.

Vand bruges ligesom kemikalier i rengøringsprocesser og produktioner. Det er en begrænset ressource, som kan indeholde bakterier, vira og svampe, som forurener produktionen og materialerne. At elminiere alle trusler mod en følsom produktion kræver stor forsigtighed, og store krav.

Hvad er det så UVC kan i forhold til kemikalier og vand? UVC-løsninger er en stabil og bæredygtig desinfektionsmetode. UVC har mange fordele, da den ikke efterlader rester som skader miljøet, den er kontaktfri, der er ingen karenstid, og den kan forlænge holdbarheden på fødevarer og andre produkter uden konserveringsmidler. UVC-løsninger er automatiserede desinfektionsløsninger til gods, personale og produkter. Ved brugen af UVC kan vi sikre en desinfektion på op til 99.99% på 360° af emnerne. Løsningerne skabes til det præcise behov og de krav I som kunde har til løsningen. Ved at vælge UVC, som desinfektionsløsning vælger man et mere bæredygtigt alternativ, som gavner virksomheden og miljøet.

Har vi vækket jeres interesse for UVC til desinfektion af produkter og maskiner, så kontakt os på + 45 22 680 680 eller læs mere på vores hjemmeside

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21586544

Kontaktperson

Pernille Snitkjær
Salg/administration
+45 21223488 pernille@natdis.dk

Send til en kollega

0.032