23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Unikke vine fra Italien

Udløber
1. november 2024

Hos Nemogaarden finder du unikke italienske vine med kant, karakter, autenticitet og til fair priser.
 
Vi importerer økologiske, bæredygtige vine fra små, familieejede vingårde i Italien. Du finder naturligvis de klassiske og elskede vine fra kendte områder som Piemonte, Toscana og Veneto.

Nemogaardens særlige fokus er vine fra de knapt så kendte regioner som Campania, Lombardiet og Friuli. Fokus er altid at tilbyde vinhuse, der alle byder på høj kvalitet, autentisk smag og meget mere værdi for pengene. 
 
Vingaver som huskes

Hvis du leder efter unikke vingaver, er du kommet til det rette sted. Vores gaver vil uden tvivl begejstre både medarbejdere og kunder. Ikke nok med at de indeholder spændende vine, vi giver også forslag til, hvilke retter de forskellige vine vil komplementere bedst. Ønsker du at tilføje lidt ekstra, kan italienske specialiteter inkluderes, hvilket garanterer modtagerne en mindeværdig vinoplevelse.
 
Vin der akkompagnerer menukortet

Nemogaarden samarbejder desuden med restauranter, der ønsker at give deres kunder en anderledes og unik vinoplevelse som akkompagnement til menukortet. Sammen finder vi frem til de vine, som passer bedst til restaurantens køkken. Uanset om det er vin til selskabslokalet eller til dine Private Dining arrangementer. 
 
Er du nysgerrig på, hvad Nemogaarden kan tilbyde dig og din virksomhed eller restaurant? 

Tøv ikke med at ringe og høre mere om mulighederne. 

Kontakt Kenneth på 40 16 11 30 eller kenneth@nemogaarden.dk

Du kan læse mere om Nemogaarden her.

 

Nemogaarden ApS
Nemovej 17
2680 Solrød Strand
Solrød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36199520
P nummer: 1019724014

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048