23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

UVC desinfektion - Kemikaliefri, kontaktfri, og automatiseret

Udløber
6. november 2026

Desinfektion er essentiel for alle industrier om det er Pharma, fødevareproduktionen eller landbrug. Desinfektion sikrer at vi har sterile overflader, væsker og luft. Desinfektion sikrer at vores fødevarer har en lang holdbarhed, at vi ikke får krydskontaminering eller patogene med ind i vores sensitive produktion.

Der findes forskellige former for desinfektionsmetoder; desinfektion med kemikalier og vand, gas/røg, ionisering, og UVC.

UVC desinfektion har den fordel at den er kontaktfri, kemikaliefri, automatiseret, og ingen karenstid har. Ved at bruge UVC desinfektion til desinficering af overflader/væsker/luft kan vi sikre op til en 99.99% reduktion af de uønskede patogene. Med brugen af UVC sikrer vi en meget effektiv desinfektion uden brugen af kemikalier. Ved at have en automatiseret desinfektion sikre vi at desinfektionen er ensartet og korrekt hver gang.

Vil du vide mere om UVC desinfektion, og hvordan vi kan højne jeres hygiejne niveau, så læs mere på vores hjemmeside eller skriv til os på mail@natdis.dk

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21586544

Kontaktperson

Pernille Snitkjær
Salg/administration
+45 21223488 pernille@natdis.dk

Send til en kollega

0.047