23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Nu er det tid til at få gennemført den årlige højderengøring

Udløber
7. november 2024

Ved Multi-Services elsker vi udfordringer opgaver - fordi så kan vi rigtig komme helt ud i alle krogene – både inde og ude. Og nu er det ved at være tid til at komme snavset helt oppe og ude i krogene til livs. 

Vi klarer alt i bygningsrengøring
Multi-services har mange faste aftaler med virksomheder om renholdelse af bygninger og lagre med regelmæssige afstande. Omkring bygninger rengøres både indvendigt og udvendigt med brug af eksempelvis højtryks- eller lavtryksrens eller manuel nedvask i højden. 
Kontakt os i dag på 3141 7477 eller kontakt@multi-services.dk for jeres løsning i den årlige højderengøring.

Vi kommer til alle steder…
Opgaverne er meget forskellige. Skidt og snavs er den konstante faktor. Vi kommer den til livs med passion, viden og erfaring. Og vi gør til en helt fair og transparent pris.

HØJDERENGØRING

Om det er i 2 meters højde eller 20 meters højde har ingen betydning for os. Men det er ikke lige man altid selv kan komme til. Vi gør rent ud i alle krogene, det er vigtigt i en produktion.

NANOBEHANDLING

Selvom vi gør grundigere rent end de fleste, så er det også værd at overveje om I kan forebygge rengøringsbehovet, således der minimeres slid på overflader, og også minimere rengøringsfrekvensen. 

Nanobehandling af overflader laver en membran så skidt og snavs ikke sætter sig fast. 

Multi-Services ApS
Udsigten 5
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40587306
P nummer: 1024786362

Kontaktperson

AS
Anne Skytt
Salgs- og udviklingschef
+45 31417477 kontakt@multi-services.dk

Send til en kollega

0.048