23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Kranservice på svingkraner - Fyns Kran Udstyr A/S

Udløber
28. november 2024

Kranservice på svingkraner er en vigtig del af vores tilbud hos Fyns Kran Udstyr. Vi er specialiserede i at montere og servicere alle typer svingkraner, uanset om de er monteret på søjle (søjlesvingkran) eller væg (vægsvingkran). Vores kompetente team står klar til at hjælpe med at sikre, at dine svingkraner fungerer optimalt og opfylder alle sikkerhedskrav.

Når det kommer til kranservice, er der visse lovpligtige krav, der skal overholdes ifølge Arbejdstilsynet. Et af disse krav er et årligt eftersyn, der skal udføres inden for en 12-måneders periode. Dette eftersyn sikrer, at alle komponenter og systemer i svingkranen fungerer som de skal, og at der ikke er nogen potentielle sikkerhedsrisici. Udover det årlige eftersyn kræver Arbejdstilsynet også et hovedeftersyn hvert 10. år. Dette omfattende eftersyn er med til at sikre, at svingkranen forbliver i god stand og kan fortsætte med at fungere pålideligt i mange år fremover.

Når du vælger vores kranservice hos Fyns Kran Udstyr, får du ikke kun en grundig gennemgang af dine svingkraner, men også adgang til vores avancerede servicesystem, EasyCert. Dette omfattende system indeholder al relevant dokumentation, som du måtte have brug for. Du kan finde data og certifikater, der bekræfter, at dine svingkraner er blevet efterset og opfylder alle gældende krav der stilles af Arbejdstilsynet.

En af vores stoltheder er vores evne til at udføre kranservice på svingkraner fra alle fabrikater. Uanset om du har en svingkran fra en kendt producent eller en mere specialiseret model, kan du være sikker på, at vores erfarne teknikere har den nødvendige ekspertise til at håndtere den. Vi har også landets største flåde af serviceenheder, der giver os mulighed for at udføre kranservice i hele Danmark. Uanset hvor din virksomhed er placeret, kan du regne med, at vores team er i stand til at komme ud til dig og udføre den nødvendige kranservice hurtigt og effektivt.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have pålidelige og velfungerende svingkraner i din virksomhed. Uden dem kan produktionen blive forsinket, og det kan medføre tab af indtægt og produktivitet. Derfor er det afgørende at investere i regelmæssig kranservice for at undgå eventuelle nedbrud eller sikkerhedsproblemer. Vores mål hos Fyns Kran Udstyr er at sikre, at dine svingkraner fungerer optimalt og hjælper dig med at opretholde en effektiv og sikker arbejdsplads.

Så hvis du søger en pålidelig og erfaren partner til kranservice på svingkraner, så er Fyns Kran Udstyr det rette valg for dig. Vi er dedikerede til at levere den bedste service og sikre, at dine svingkraner er i topform. Kontakt os i dag for at drøfte dine krav og få en skræddersyet løsning til din virksomhed. Vi ser frem til at hjælpe dig med at optimere dine svingkraner og sikre, at de lever op til alle sikkerhedsstandarder og krav.

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Kontaktperson

FKUA
Fyns Kran Udstyr A/S
fku@fku.dk

Send til en kollega

0.078