23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Unikke vine fra Østrig

Udløber
9. februar 2025

Hos Nemogaarden finder du unikke østrigske vine med kant, karakter, autenticitet og til fair priser. 

Østrig  er ikke et kendt vinland i Danmark - blot 0,5 procent af Danmarks vinimport kommer fra Østrig. Og det er en skam, for østrigsk vin tilbyder sublime vinoplevelser til fornuftige priser.

Vi importerer økologiske, bæredygtige vine fra små, familieejede vingårde i Østrig. Det er østrigske vine, som er helt unikke og af særdeles høj kvalitet og som passer perfekt til det nordiske køkken. 

Vi har vine fra bl.a. Burgenland, Weinvirtel og Südsteiermark lavet på druer som Grüner Veltliner, Riesling og Zweigelt. Alle vine importeres eksklusivt af Nemogaarden.

Hvis du leder efter unikke vingaver, er du kommet også til det rette sted. Vores gaver vil uden tvivl begejstre både medarbejdere og kunder. Ikke nok med at de indeholder spændende vine, vi giver også forslag til, hvilke retter de forskellige vine vil komplementere bedst. Ønsker du at tilføje lidt ekstra, kan specialiteter inkluderes, hvilket garanterer modtagerne en mindeværdig vinoplevelse.

Nemogaarden samarbejder desuden med restauranter, der ønsker at give deres kunder en anderledes og unik vinoplevelse som akkompagnement til menukortet. Sammen finder vi frem til de vine, som passer bedst til restaurantens cuisine.  

Er du nysgerrig på, hvad Nemogaarden kan tilbyde dig og din virksomhed eller restaurant? 

Tøv ikke med at ringe og høre mere om mulighederne. 

Kontakt: 4016 1130 eller kenneth@nemogaarden.dk

Du kan læse mere om Nemogaarden her.

Nemogaarden ApS
Nemovej 17
2680 Solrød Strand
Solrød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36199520
P nummer: 1019724014

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046