23948sdkhjf

Måtteservice

Tilbydes
Udløber
14. maj 2022

Den rette måtteservice skåner gulvet
Måtten holder på støv, skidt og væde. Vores måtteservice kan reducere jeres totalomkostninger til rengøring med over 10%. Samtidig skånes gulvene for unødigt slid ved indgangspartier og andre steder, hvor mange færdes dagligt.

I vores måtteudlejning indgår måtter, der alle bliver fremstillet med effektiv funktion for øje. Takket være en særlig spray-ink teknik kan I også sætte jeres eget præg på farver og design og tilføje logo, lige som I kan vælge imellem flere størrelser og former. Læs mere om de forskellige måttetyper der indgår i vores måtte service i brochuren i højre side.

Gode råd før beslutningen
Har I særlige ønsker til design og funktion, tager vores rådgivere højde for dem. Det sikrer jer en optimal løsning for måtternes placering, størrelser og antal, og vi afstemmer skifteintervallerne efter årstiderne og belastningen

Som nye efter hver vask
Måtterne er af højeste kvalitet, de er garanteret farveægte og statisk afledende. Den regelmæssige udskiftning og vask sikrer, at måtterne altid fremstår pæne og effektive.

Sæt mindre aftryk på miljøet
I vores måtteudlejning har I garanti for miljøvenlig vask af måtterne, mens de er i brug. Når måtterne ikke længere lever op til vores høje kvalitetskrav, sørger vi for, de bliver kasseret på en miljømæssig forsvarlig måde.

Læs mere på vores hjemmeside!
Udbyder
De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S
Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark

Telefon: +45 39750211
Fax: +45 39750225


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156