23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Få en af de sidste pladser på den danske fællesstand på messen SUMMER FANCY FOOD SHOW i New York

Periode(r)
Løbende optagelse

Der er kun 4 pladser tilbage i den danske pavillon på Nordamerikas største messe for fødevarer, specialiteter og nicheprodukter. Messen SUMMER FANCY FOOD SHOW finder sted 24.-28. juni i New York. Pladser fordeles efter først-til-mølle princippet.

Amerikanerne har for alvor har fået smag for sunde fødevarer. Økologiske og naturlige madvarer er trendy, og efterspørgslen er stigende. Til sommer har danske fødevareproducenter mulighed for at brande deres produkter på Nordamerikas største messe for fødevarer.

Messen tiltrækker hvert år cirka 26.000 udstillere og mere end 25.000 indkøbere. Den danske pavillon bliver et udstillingsvindue, hvor der er fokus på at brande virksomheders højkvalitetsprodukter og den danske fødevaresektor. Netværk og kontakt til amerikanske indkøbere og distributører skal hjælpe til med at sætte danske fødevarer på den amerikanske madplan.

Amerikanske markedstrends giver danske muligheder
Fødevaretrendsene i USA kredser i øjeblikket om naturlighed, renhed og sundhed samt fødevarer produceret uden GMO, gluten og antibiotika. Det er trends, som matcher de danske styrkepositioner.
Efterspørgslen på økologiske madvarer vokser hele tiden, men kun 25 procent af forbruget kan dækkes af den amerikanske produktion. Efterspørgslen efter sundere madvarer skaber interesse for import af danske madvarer.

Professionel eksporthjælp
Eksportrådet og Landbrug & Fødevarer arrangerer den danske pavillon og vil være til stede under hele messen med hjælp til danske virksomheder, der ønsker at eksportere til det amerikanske marked. På messen vil Eksportrådet og Landbrug & Fødevarer stå for at skabe kontakt til partnere inden for fødevaresektoren i USA, og der vil dagen før messeåbning blive afholdt et seminar om salgskanaler til det amerikanske detailmarked for de deltagende danske virksomheder. Den danske fællesstand bliver en del af messens internationale pavillon, hvor 35 andre nationer er repræsenteret.

Kontaktinfo
Virksomheder, som ønsker at deltage, kan tage kontakt til Anna de Klauman, leder af Eksportrådets fødevareteam i USA eller markedsudvikler i Landbrug & Fødevarer, Susanne Teilmann.

Læs invitationen til messen her (PDF).

Læs Eksportrådets handlingsplan for vækst i USA her (PDF), der bl.a. fokuserer på landbrug og fødevarer.

Anna de Klauman
Den danske ambassade i Washington
E-mail: anklau@um.dk
Mobil: + 1 202 390 0846

Susanne Teilmann
Landbrug & Fødevarer
E-mail: szt@lf.dk
Mobil: + 45 20 45 76 26

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Undervisningsadresse

Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.047