23948sdkhjf

Praktisk orienteret kursus i vurdering af risiko for food fraud

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Med udgangspunkt i et excel baseret system til vurdering af råvarer og leverandører undervises i håndtering af risiko for food fraud i en fødevarevirksomhed. På kurset udleveres selve systemet, og der arbejdes på kurset med systemet, hvor der er mulighed for at arbejde med en af virksomhedens egne råvarer. Herved bliver man klædt på til at anvende systemet når man kommer hjem.


På kurset får man:

  • kendskab til de risici, der er for at blive udsat for svindel med fødevarers autenticitet.
  • et system til vurdering af sårbarheden overfor fødevaresvindel. Systemet udleveres på USB stik, så der kan arbejdes videre med dette i eget regi.
  • inspiration til styring af fundne svagheder.
  • metoder til bestemmelse af autenticitet.

Målgruppe: Indkøbere, produktudviklere, kvalitetsmedarbejder og andre der arbejder med fødevareproduktion. Desuden relevant personale i detailleddet.

Kontakt Eurofins for information om datoer og priser for næste kursusforløb.

Undervisningsadresse

I Vejen hos Eurofins Steins eller på din virksomhed

Send til en kollega

0.15