23948sdkhjf

ECDIS Type Specifik Sam

I alt DKK 3.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Svendborg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Formål
Kurset “Elektronisk diagram- og informationssystem – typespecifikt SAM opfylder kravene og omfatter samtidigt yderligere emner vedrørende sikker ECDIS-drift.     


Målsætninger
Efter at have gennemført dette kursus, vil kursisten være i stand til at anvende ECDIS til planlægning og udførelse af sikker navigation af skibet, ruteplanlægning og overvågning, visning af navigationsdata, udførelse af opdateringer mv. 


Målgrupper
Dette kursus retter sig imod søofficerer og andre personer med ansvar inden for navigationsarbejde såsom lodser eller ledende medarbejdere i et rederi.   

Adgangskrav
Kursisten skal have gennemført et ECDIS generic-kursus eller på anden vis have erhvervet tilsvarende kvalifikationer, før det er muligt at deltage i “ECDIS – Type Specific SAM”.

Læringsmetoder
Kurset er ligeligt fordelt på teori og præsentationer for at skabe et fundament af viden og praktiske øvelser i simulatorer til det faktiske ECDIS-udstyr, så der opnås en bred forståelse.  

Indhold
ECDIS – Type Specific SAM omfatter følgende emner: 

Basale funktioner
Skærmopsætning
Basale ruteplanlægningsøvelser
Indlæsning af diagrammer og licenser
Andre bemærkninger
Der udstedes bevis efter vellykket gennemførelse af kurset. Med dette bevis kan kursisten dokumentere specifik ECDIS-træning hos en godkendt uddannelsesinstitution.

Send til en kollega

0.187