23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Eksamineret robotintegrator

I alt DKK 12.500 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Formålet med dette kursus er at give dig mulighed for at påtage dig opgaver som robotintegrator, som den er defineret i standarden DS/EN ISO 10218-2 Robotceller. Dvs. du er den der holder styr på robotprojektet hele vejen, fra det første ønske, til det færdige anlæg tages i brug. Heri indgår også indsamling af brugerkrav, kapacitet, afklaring med andre leverandører samt sikkerhed.

På dette kursus vil du lære om Maskindirektivets krav til integration af robotløsninger. Du vil lære hvilke krav standarden DS/EN ISO 10218-2 Robotceller sætter, rækken mulige løsninger den giver og hvilke frihedsgrader der er i valget af løsninger.

På kurset lærer du at lave en risikovurdering for et robotanlæg og en risikovurdering for en mindre ombygning: Begge metoder som oplæg til et sikkert og produktionsvenligt design.

Vi ser på de øvrige opgaver, bl.a. integration af maskiner i robotcellen, integration af robotcellen i produktionslinjer og brug af robotter til erstatning af ”tunge” arbejdspladser. Desuden behandles mulighederne for at designe robotløsninger uden brug af hegn.

Kurset afsluttes med en eksamen, og ved bestået eksamen udstedes et certifikat som "Eksamineret robotintegrator".

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675
P nummer: 1013407483

Kontaktperson

Pernille Brøndum
pbr@maskinsikkerhed.dk

Undervisningsadresse

10.-11. oktober 2017, Middelfart 9. - 10. maj 2018, Middelfart Varighed 2 dage, inkl. aftenopgaver og overnatning
Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.065