23948sdkhjf

Innovation og udvikling behøver ikke tage lang tid - nyt produkt på 4 uger

Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Horsens Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Størstedelen af de firmaer der har arbejdet med produkt- og serviceudvikling, kender til problemerne og frustrationerne omkring at få innovationsprojekter færdiggjort inden for en rimelig tidsramme. Hos Artlinco oplevede vi, at der var efterspørgsel på hurtigere at kunne udvikle et koncept og/eller en prototype. Derfor skabte vi Artlinco Sprint. Det er en proces, der kræver struktur, men det kan faktisk lade sig gøre at komme fra problem til valideret løsning på blot 4 uger. På de 4 uger kan I komme i mål med en gennemarbejdet, valideret og testet løsning.


4 faser – 5 beslutningspunkter

De 4 faser som vi i samarbejde bevæger os igennem er: indsigt, innovation, design og validering. De 4 faser kræver, at de involverede parter mødes til 5 forud afstemte beslutningspunkter.

Indsigtsfasen handler om at forstå og konkretisere problemet og få mere viden om bruger, marked og egen organisation. Arbejdet i denne faser munder ud i et designbrief, der indeholder projekt og effektmål.
Innovationsfasen er fokuseret på at udvikle et idekatalog med løsninger, der tager højde for tekniske udfordringer, marked, køber/bruger og virksomhedens interne udfordringer.
I designfasen arbejdes målrettet mod det endelige koncept, og de valgte retninger detaljeres. Det er også her, de grove prototyper laves.
I den sidste fase, valideringsfasen, vælges det endelige koncept til testning. Vi laver den fysiske/digitale protype klar til brugertesten og mødes efterfølgende til præsentation af hele forløbet. Her fremvises den endelige løsning med business case og den foreslåede projektplan for produktets fremtid.


Vi kan hjælpe jer videre

Hvad enten I skal til at udvikle et produkt, service eller har udfordringer med et igangværende projekt, så står vi klar til at hjælpe jer videre.


Læs mere på vores hjemmeside www.artlinco.com eller få en uforpligtende snak om jeres udviklingsprojekter med Søren X. Frahm på tlf. 40 61 80 36.


Du kan læse mere om Sprintet og de 4 faser her.

Undervisningsadresse

Søndergade 4, 8700 HorsensKontaktinformation
Artlinco A/S

Artlinco A/S
Søndergade 4, 2. sal
8700 Horsens
Danmark

Søren Frahm
Telefon: +45 40618036


Se hjemmeside
Se hele profilen

Send til en kollega

0.189