23948sdkhjf

Sommerkampagne Netværksgruppe om fødevaresvindel

I alt DKK 500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Vejen Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Da der har været stor interesse ang. en prøvedeltagelse til reduceret pris ved første møde for Netværksgruppen, har vi valgt at imødekomme dette ønske. Vi afholder derfor en sommerkampagne, bestående af op til 3 mulige delelementer.

Kampagne 1:

Deltag i det første netværksmøde for DKK 500,-. Få herved en ide om, hvad du får ud af at deltage i netværket. Hvis I efterfølgende beslutter jer for at tilmelde jer netværksgruppen på årlig basis, vil kampagne prisen blive fratrukket den fulde pris for deltagelse i netværksgruppen.

Kampagne 2:

Deltag i det første netværksmøde og modtag de 3 første nyhedsbreve for DKK 1.400,-. Herved får du, udover kampagne 1, også en ide om, hvad du får ud af at modtage nyhedsbrevene. Hvis I efterfølgende beslutter jer for at tilmelde jer netværksgruppen på årlig basis, vil kampagne prisen blive fratrukket den fulde pris for deltagelse i netværksgruppen.

Kampagne 3:

For hvert fuldt betalende medlem I henviser til netværksgruppen får i DKK 500,- rabat der fratrækkes jeres oprindelige pris. Det er dog kun mulighed for at modtage rabat for maks. 6 henvisninger (dvs. at prisen i alt for Jeres deltagelse bliver min. DKK 3.795,-).

Du vil således kunne gøre bruge af en eller flere af disse, og endelig tilmelding til Netværksgruppen vil være efter første møde uanset om man allerede har tilmeldt sig Netværksgruppen via tilmeldingsformen. 

Hvis du skulle ønske at gøre brug af en eller flere af de ovennævnte kampagner og således gerne vil deltage i første netværksmøde hører vi gerne fra dig senest 12. juni 2018.

Du er også meget velkommen til at kontakte os skulle du have spørgsmål til ovennævnte.

Undervisningsadresse

Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Send til en kollega

0.159