Fra politik til klimavenlige produkter

Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Kolding Kommune
Periode(r)
20. august 2018

20. august 2018

De danske forbrugere er blevet meget miljøbevidste. Det har givet udslag i et stigende antal forbrugere, der vælger at spise mindre kød og supplere med vegetariske alternativer flere gange om ugen. Importeret soya gør det ofte ud som proteinkilden i vegetariske færdigretter. Der er derfor behov for at kunne forarbejde alternative proteiner, der er lokalt dyrket.Vi har til denne temadag inviteret politikere, brancheorganisationer, virksomheder og vidensinstitutioner til at belyse nødvendigheden af et paradigmeskifte i vores fødevareproduktion. Vi skal være bedre til at producere fødevarer, der har et lavere klimaaftryk på kloden. Samtidig skal vi udnytte alle råvarer, så intet spildes.

Vi ønsker med mødet at kaste lys på de politiske budskaber og forslag til løsninger og samtidig vise eksempler på, hvordan man kan omsætte politik til produkter, der både er klimavenlige, innovatiove og velsmagende.

Temadagen henvender sig til fødevareproducenter, primær-producenter, supermarkeder, vidensleverandører og alle aktører, som er optaget af, at klimaets forandring påvirker vores valg af fødevarer, og som efterspørger nye løsninger.

Arrangør
Teknologisk Institut afholder temadagen i samarbejde med FoodNetwork.

Praktiske oplysninger
Arrangementet afholdes den 20. august 2018 kl. 10.00-16.00 på Teknologisk Institut, Gammel Aalbovej 1, 6092 Sdr. Stenderup.

Arrangementet er gratis, men der vil blive opkrævet et fee på 500 kr. for ikke at dukke op/melde fra efter tilmelding.

Undervisningsadresse

Teknologisk Institut
Gammel Aalbovej 1
6092 Sdr. Stenderup

Send til en kollega

0.219