23948sdkhjf

Logistikakademiet - E-learning

Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)
Løbende optagelse

Hos Logistikkompagniet leverer vi professionelle og fleksible bemandingsløsninger inden for lager og logistik til offentlige og private virksomheder. Nøgleordene er innovation og nytænkning kombineret med social bevidsthed, som betyder at vi kan fortsætte med at udvikle nye koncepter. Vi arbejder altid på nye løsninger inden for lager-, transport-, og logistikløsninger, der kan gøre kunderne i markedet mere konkurrencedygtige og lønsomme.

Vores mere end 15 års erfaring med inhouse lagerlogistik betyder, at vi nu kan vende det hele på hovedet og gå fra at være en leverandør af viden og ressourcer til at være lagerlogistikleverandør, der også hjælper kernekunderne med at optimere deres egne lagerfolk. Et nyt projekt er Logistikakademiet, hvor lagermedarbejdere men også ufaglærte og ikke lagerudannede borgere kan øge deres viden og kompetencer inden for lagerlogistik.

I Logistikakademiet kan både virksomheder og kommuner tilmelde medarbejdere eller borgere til akademiet, der er opsat så man kan vælge mellem tre læringsniveauer. Akademiet og læringen foregår næsten udelukkende online, og al undervisning er leveret af undervisere og studerende fra CBS.

Deltagerne hos Logistikakademiet vil mærke at kurserne afspejler de værdier, som vi arbejder for hos Logistikkompagniet. Vi lægger stor vægt på at være brobyggere og skabe netværk til gavn for alle parter. Vores teamwork indadtil gør, at vi altid kan løse opgaver hurtigt og med høj kvalitet inden for adskillige brancher.
 
 

Undervisningsadresse

E-learningKontaktinformation
Logistikkompagniet ApS
Korskildelund 6
2670 Greve
Danmark

Thomas Kramer Nielsen
Telefon: +45 70209016


Se hjemmeside
Se hele profilen

Send til en kollega

0.206