Udløbet
Dette kursus er allerede begyndt.
Kosttilskud: Regler og sikkerhedsvurdering
På dette kursus får du overblik over, hvad der kræves for at markedsføre kosttilskud, og du får styr på begreber som ernærings- og sundhedsanprisninger samt nov...
I alt 4.700 DKKKursus om BRC Food Issue 8
Udbytte: Efter kurset vil du have fået en god forståelse af: Baggrunden for BRC standarderne Væsentlige ændringer i BRC Food fra Issue 7 til Issue 8 Hvad du ska...
I alt 5.900 DKKDen nye ISO 22000:2018 – opgradering, forståelse og fortolkning
Formålet med dette kursus er, at give dig et godt overblik over de nye krav i ISO 22000:2018 standarden, så du efter kurset forstår kravene og er klar til at im...
I alt 5.900 DKKPet food mærkning
Mærkning af pet food adskiller sig væsentligt fra mærkning af fødevarer og er reguleret med EU forordning 767/2009 og en række supplerende forordninger og direk...
I alt 4.395 DKKSikre fødevarekontaktmaterialer
Bliv bedre til at vurdere og udarbejde overensstemmelseserklæringer På kurset lærer du at udforme en overensstemmelseserklæring og at vurdere, om erklæringen er...
I alt 4.700 DKKFsma / Pcqi Træning
Målgruppe Medarbejdere hos fødevareproducerende virksomheder, specielt de der leverer til USA. Kursets sprog Kursusmaterialet er på engelsk, men der tales dansk...
I alt 15.900 DKKFsma / Pcqi Træning
Målgruppe Medarbejdere hos fødevareproducerende virksomheder, specielt de der leverer til USA. Kursets sprog Kursusmaterialet er på engelsk, men der tales dansk...
I alt 15.900 DKKISO 22000:2018 Opgraderingsseminar
Målsætning I 2018 er kommer en ny version af ISO 22000 standarden, den endelig version bliver udgivet 21. juni 2018. Med dette opgraderingsseminar, kan du komme...
I alt 4.500 DKKISO 22000 Inspirationsseminar
Målsætning Efter gennemførelse af kurset vil deltageren have et grundlæggende kendskab til indholdet i den nye globale ISO 22000-standard. Desuden vil deltagere...
I alt 4.500 DKKIntern Auditor Fødevaresikkerhed
Målsætning Efter gennemførelse af kurset vil deltageren have en grundlæggende forståelse af forhold med betydning for fødevaresikkerheden og vil således kunne p...
I alt 11.200 DKKIntern Auditor Fødevaresikkerhed
Målsætning Efter gennemførelse af kurset vil deltageren have en grundlæggende forståelse af forhold med betydning for fødevaresikkerheden og vil således kunne p...
I alt 11.200 DKKOpbygning af HACCP-Systemer
Målsætning Formålet med kurset er at give en grundig indføring til HACCP-principperne samt gøre kursisterne bekendt med forskellige værktøjer, som kan anvendes ...
I alt 11.200 DKK