Danske egnsretter på menuer

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
24. april 2019

25. april 2019
Danske egnsretter på menuen Skolefagkode: 47729
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 236,00 kr.
Pris for ledige: 1450,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1450,50 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.

Formål:
Deltageren kan fremstille autentiske egnsretter og samtidig efterleve nuværende krav om fødevaresikkerhed. I tilberedning og anretning kan deltageren tilføre originalitet og kulturhistorie samt formidle historie og tilhørsforhold i retternes præsentation.

Indhold:
Deltageren kan udvælge salgbare egnsretter, hvori der anvendes tilgængelige råvarer. Deltageren kan anvende traditionelle tilberednings- og konserveringsformer i fremstilingen af autentiske egnsretter og samtidig efterleve gældende krav til fødevaresikkerhed. Deltageren kan tilføre originalitet og kulturhistorie i tilberedning og anretning af egnsretter med henblik på at bevare retternes særkende. Deltageren kan i præsentationen af egnsretter formidle viden om retternes historie og tilhørsforhold.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C



Kontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.34