23948sdkhjf

Molekylær gastronomi

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
19. februar 2019

20. februar 2019
Molekylær gastronomi Skolefagkode: 42403
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 236,00 kr.
Pris for ledige: 1450,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1450,50 kr.

Målgruppe
Kurset henvender sig mod medarbejdere (ikke-faglærte og faglærte) beskæftiget sig med madfremstilling i professionelle køkkener, og som ønsker at arbejde bevidst med gastronomisk innovation ved hjælp af udforskning af kemiske processer, utraditionelle råvaresammensætninger, nye køkkenteknikker og tilberedningsmetoder.

Formål:
Deltageren kan forstå principperne bag molekylær gastronomi og arbejde ud fra denne videnskabelige metode i tilberedningen af mad. Deltageren kan ud fra utraditionelle råvaresammensætninger, nye teknikker og tilberedningsmetoder samt viden om, hvordan mad ændrer form, konsistens og smag under tilberedningen, forfine og udvikle nye smagsoplevelser.

Indhold:
Deltageren kan forstå grundprincipperne bag molekylær gastronomi og kan arbejde ud fra denne videnskabelige metode i tilberedningen af mad. Deltageren kan anvende utraditionelle råvaresammensætninger, nye køkkenteknikker og tilberedningsmetoder i madfremstillingen på baggrund af viden om, hvordan mad - som et resultat af kemiske processer - ændrer form, konsistens og smag under tilberedningen. Deltageren kan arbejde med at udvikle og forfine smagsoplevelser på kendte råvarer på baggrund af viden om molekylære interaktioner. Deltageren kan i madfremstillingen anvende viden om, hvorledes sanserne og madoplevelsen påvirkes ved indtagelse af mad tilberedt efter molekylære, gastronomiske principper.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C



Kontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.305