23948sdkhjf

Overskudsproduktion i restaurant og kantine

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
5. februar 2019

7. februar 2019
Overskudsproduktion i restaurant og kantine Skolefagkode: 45498
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 354,00 kr.
Pris for ledige: 2060,75 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2060,75 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering

Formål:
Deltageren kan planlægge og udnytte restaurant- og kantinekøkkenets overskudsproduktion på en kreativ og økonomisk måde.

Indhold:
Deltageren kan planlægge og udnytte restaurant- og kantinekøkkenets overskudsproduktion på en kreativ og økonomisk måde. Anrette buffet med udgangspunkt i gårsdagens produktion samt anvende varme retter serveret som kolde. Deltageren kan inden for arbejdsområdet anvende faglige udtryk og efterleve gældende hygiejneregler.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C



Kontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.344