Prisberegning for gastronomer

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
20. november 2018

21. november 2018
Prisberegning for gastronomer Skolefagkode: 47728
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 236,00 kr.
Pris for ledige: 1450,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1450,50 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.

Formål:
Deltageren kan beregne retter og menuers kost- og udsalgspriser. Deltageren kan i sine prisberegninger tillægge passende dækningsbidrag på baggrund af aktuel virksomhedstype. Deltageren kan beregne hurtige prisoverslag ud fra viden om kostpriser og kan formidle priser til gæster på en måde, der understøtter et godt værtsskab.

Indhold:
Deltageren kan beregne madretters kostpris, herunder også den maksimale kostpris ved en i forvejen fastsat udsalgspris. Deltageren kan beregne madretters udsalgspris med passende dækningsgrad for virksomheden ud fra kendskab til begreberne brutto- og netto-salgspris samt dækningsbidrag. Deltageren kan skønsmæssigt prissætte en madret ud fra viden om komponenternes omtrentlige kostpris. Deltageren kan tilpasse madretters priser ved justering af råvarernes mængde og art. Deltageren kan kommunikere beregnede priser tydeligt til gæsten, så gæsten oplever oprigtigt værtsskab og ¿god værdi for pengene¿.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C



Kontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.339