23948sdkhjf

Råvarer med energi- og sundhedsfremmende stoffer

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
5. november 2019

6. november 2019
Råvarer med energi- og sundhedsfremmende stoffer Skolefagkode: 47516
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 248,00 kr.
Pris for ledige: 1412,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1412,80 kr.

Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod medarbejdere, faglærte som ufaglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i kantiner, caféer, restaurationskøkkener og lignende.

Formål:
Deltageren kan klargøre råvarer med højt indhold af sundhedsfremmende stoffer bedst muligt og klassificere råvarer med gode kilder til sundhedsfremmende stoffer. Deltageren kan fremstille velsmagende madretter af råvarer med et højt indhold af sundhedsfremmende stoffer ud fra kendskab til sensorik.

Indhold:
Deltageren kan klargøre og tilberede råvarer med højt indhold af sundhedsfremmende stoffer så næringsstofferne bedst muligt bevares. Deltageren kan udvælge og anvende råvarer med et højt indhold af sundhedsfremmende stoffer i en given årstid til at fremstille velsmagende og æstetiske madretter ud fra kendskab til sensorik. Deltageren kan klassificere råvarer med gode kilder til sundhedsfremmende stoffer inden for slagtekød, fjerkræ, fisk og skaldyr, grønsager, frugter, mejerivarer og cerealier.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus CKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.154