23948sdkhjf

Sundere valg på menukortet

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
5. november 2019

6. november 2019
Sundere valg på menukortet Skolefagkode: 48032
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 248,00 kr.
Pris for ledige: 1412,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1412,80 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende

Formål:
Deltageren kan sammensætte sundere retter med sæsonens næringsrige råvarer og vurdere sundheden i egne retter. Deltageren kan udvikle retter der tager hensyn til gældende næringsstofanbefalinger, lave næringsberegning af egne retter og formidle det sundere valg i menukortet på inspirerende måde.

Indhold:
Deltageren kan sammensætte sundere retter med sæsonens næringsrige råvarer, hvor smag og spiseoplevelse er i centrum. Deltageren kan næringsberegne og vurdere sundhedsværdien af egne retter. Deltageren kan udvikle retter af høj sensorisk kvalitet, der samtidig tager hensyn til gældende næringsstofanbefalinger. Deltageren kan formidle det sundere valg i menukortet på en inspirerende måde. Deltageren kan endvidere efterleve gældende regler for fødevarehygiejne.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus CKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.113