23948sdkhjf

Mejeriforskningens Dag 27. marts 2019 - en dag i udviklingens tegn

I alt DKK 2.695 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
27. marts 2019

27. marts 2019

Temaet for Mejeriforskningens Dag 2019 er "Stærkere sammen - mejeriforskning, der matcher fremtidens behov" og afholdes 27. marts 2019 kl. 9-18 med mulighed for efterfølgende at deltage i en netværksmiddag. Det er femte gang, at mejerifolk, følgeindustri og forskere fra universiteterne mødes på Hotel Legoland i Billund for at præsentere og diskutere den nyeste forskning indenfor mejeriområdet.

Tilmeld dig inden 20. januar og få early bird rabat på 500 DKK.

Dagen byder på indlæg indenfor: bæredygtig produktion, mejeriprodukter i en globaliseret verden, fødevaredesign – fra molekylær interaktion til fantastisk spisekvalitet, sunde og ernæringsrigtige valg, digitalisering og automatisering og endelig fremtidens forbrugerkrav – og formand for Arla Foods, Jan Toft Nørgaard kickstarter det hele med hans bud på, hvordan branchen bliver endnu stærkere, når der arbejdes på tværs af værdikæden, sektorer og virksomheder.

Tour de Science
Mejeriforskningens Dag 2019, der foregår på engelsk, byder på en nyskabelse i form af en ’tour de science’, hvor deltagerne på forskellige stationer blandt andet kan få indsigt i en række teknikker og metoder, som kan bruges til at beskrive produktkvalitet og fødevaresikkerhed, og hvor de kan blive klogere på ingrediensers og mejeriprodukters egenskaber. Det faglige program sluttes med en fælles middag med mulighed for at netværke med dagens deltagere.

Arrangørerne bag er Mejeribrugets ForskningsFond, Mejeriteknisk Selskab, Dansk Mejeriingeniør Forening, Foreningen af Mejeriledere og Funktionærer og Landbrug & Fødevarer, der glæder sig til at byde velkommen.

 

Undervisningsadresse

Hotel Legoland
Aastvej 10
Billund, Danmark
Tæt på Billund lufthavnKontaktinformation
Mælkeritidende I/S
Munkehatten 28
5220 Odense SØ
Danmark

Jette Rohde
Telefon: +45 66124025


Se hjemmeside
Se hele profilen

Send til en kollega

0.132