23948sdkhjf

Smt 1 lodning af smd komponenter

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
1. april 2019

5. april 2019
SMT 1 Lodning af SMD komponenter Skolefagkode: 48250
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 620,00 kr.
Pris for ledige: 4219,75 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 4219,75 kr.

Målgruppe
Uddannelsen er på grundlæggende niveau. Den henvender sig specielt til ufaglærte, der arbejder eller ønsker at arbejde i en elektronikproduktion, og som derfor har behov for viden om hvordan man udfører lodning af SMD komponenter. Det er en fordel, hvis du inden kurset har kompetencer indenfor grundlæggende montage og loddeteknik på print.

Formål:
På kurset lærer du på baggrund af placeringstegninger og styklister at foretage manuel montering og håndlodning af SMD komponenter. Du lærer at anvende simpelt lodde- og forstørrelsesudstyr og at kontrollere dit eget arbejde i henhold til workmanship standard IPC-A-610.

Indhold:
Deltageren kan med udgangspunkt i placeringstegninger og styklister (BoM) udføre montage og håndlodning af SMD komponenter (større end eller lig med 0402, microMELF, pitch 0,65), som efterfølgende kan godkendes i henhold til IPC-A-610 Klasse 3. Som afslutningen på opgaven kan deltageren udføre visuel kontrol af eget arbejde i henhold til workmanship standard IPC-A-610. Deltageren kan anvende og vedligeholde simpelt loddeudstyr og anvende simpelt forstørrelsesudstyr som en del af opgaven.Deltageren kan udføre montagen og håndlodningen af SMD komponenter på baggrund af kendskab til følgende: * forskelligt montage- og loddeudstyr til SMD* forskellige SMD komponenter og termineringer* udkodning af SMD komponenter* forskellig overfladefinish på PCB* rework af SMD loddefyldninger 

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus Syd, Hasselager Allé 2, 8260 Viby JKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.235