23948sdkhjf

Supplerende kursus i varmepumpeteknik: Opnå fejlfrie varmepumpeinstallationer

I alt DKK 3.590 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Høje-Taastrup Kommune
Periode(r)
24. april 2019

24. april 2019

Dette 1-dags kursus er til dig, som er erfaren installatør eller rådgiver og i forvejen har kurser fra VPO-ordningen eller tilsvarende efteruddannelsesniveau. Dette kursus styrker dine kvalifikationer i at dimensionere og tilrettelægge fejlfrie varmepumpeinstallationer – så du kan levere en endnu højere kvalitet og undgå dyre klagesager.
Du kan, når du har gennemført dette kursus, deltage i prøven til "VE-uddannet medarbejder". Efter bestået prøve kan du varetage funktionen som ”VE-uddannet medarbejder” i virksomheder, der søger om VE-godkendelse efter den frivillige VE-godkendelsesordning under Energistyrelsen. Der er tale om en mundtlig prøve, der kun varer 20-30 minutter. Du må medbringe alle dine notater, opgaver og kompendiemateriale fra dette kursus eller fra andre varmepumpekurser mv. du har deltaget i. Prøven varetages af en censor fra Københavns Erhvervsakademi sammen med din kursusleder Svenn Hansen.

I form, indhold og undervisningsmaterialer er kurset specielt tilrettelagt til kursister, der tidligere har gennemført VarmePumpeOrdningens (VPO) 2-dages kursus eller andre kurser på et tilsvarende niveau.

Hvorfor deltage?
Ved at øge dine kompetencer i forhold til at dimensionere og tilrettelægge udførelsen af fejlfrie varmepumpeinstallationer, undgår du, at din virksomhed skal bruge tid og penge på at håndtere garanti- og klagesager og at skulle rette op på forholdene.

Klar til VE-godkendelse
En VE-godkendelse er frivillig ordning for dig, som monterer og installerer små vedvarende energianlæg, herunder varmepumper. Det er Energistyrelsen, som er ansvarlig for ordningen.
For at blive VE-godkendt er der nogle krav, virksomheden skal opfylde. Den skal bl.a. have en VE-uddannet medarbejder og et kvalitetsledelsessystem. Det er muligt for både montør og installatørvirksomheder at opnå VE-godkendelse.
Hvis din virksomhed beslutter at søge om VE-godkendelse og opnår godkendelse, vil kunderne kunne finde din virksomhed på: https://sparenergi.dk/forbruger/vaerktoejer/ve-virksomheder.

Udbytte

Praksisnær viden til at dimensionere og tilrettelægge udførelsen af den optimale varmepumpeinstallation og forebygge fejl
Kompetencer, der gør virksomheden klar til VE-godkendelse
Indsigt i de nyeste teknologier
Indhold

Ny relevant lovgivning
Sådan laver I den optimale installation
Integration med varmefordelingssystemet
Drift og automatik
Eksempler på beregning og dimensionering
Typiske faldgruber og fejlfinding
Information om VE-godkendelsesordningen

Undervisere
Undervisere er teknikumingeniør Svenn Hansen og ingeniør Svend Vinther Pedersen. De er begge specialister i køle- og varmepumpeteknik og ansat på Teknologisk Institut.

Send til en kollega

0.19