23948sdkhjf

FSMA/Pcqi Træning

I alt DKK 13.000 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Vejen Kommune
Periode(r)
26. august 2019

26. august 2019
5. september 2019

6. september 2019

PCQI-træning. US-FDA stiller krav om, at fødevareproducerende virksomheder skal have en Preventive Controls Qualified Individual i deres HACCP-/fødevaresikkerhedsteam. Et af gruppens medlemmer skal have personlige kvalifikationer indenfor risikoanalyse, -vurdering og -håndtering. PCQI-træningen vil sikre, at du kan dokumentere dine kvalifikationer, og skaber et solidt fundament for dit arbejde i fødevaresikkerhedsteamet, også for dig, der ikke arbejder i en virksomhed med eksport til USA.

Introduktion
US-FDA stiller krav om, at alle fødevarevirksomheder, der sælger deres varer i USA, skal kunne dokumentere, at de har en eller flere medarbejdere, der har personlige kompetencer inden for risikoanalyse, risikovurdering og forebyggende foranstaltninger.


Den nemmeste måde at dokumenter dette er, at medarbejderen deltager i et kursus, der følger en læseplan accepteret af US-FDA.
Virksomheder, der f.eks. har en FSSC 22000 certificering, er som udgangspunkt godt stillet, men der er en række punkter, hvor FSMA stiller yderligere krav.
FORCE Technology udbyder et PCQI-kursus, efter det FDA-godkendte curriculum fra FSPCA. Da læseplanen omfatter 20 undervisningstimer, afholdes kurset over 2,5 dage.
 

Målgruppe
Kursets målgruppe er ledere og medarbejdere i fødevaresikkerheds-/HACCP-teams, samt ledere og medarbejdere med behov for en udvidet forståelse af HACCP og forebyggende foranstaltning.
Kurset giver et glimrende overblik over de forebyggende foranstaltninger, der er nødvendige i enhver fødevareproduktion, og er derfor relevant for alle typer af fødevareproducerende virksomheder, selvom de ikke eksporterer til USA.

Om kurset
Undervisningsmaterialet vil være på engelsk, men undervisningssproget vil være dansk.

Varighed: 2 1/2 kursusdag.
D. 26. august 2019 samt 5. og 6. september 2019
Uden overnatning.

Undervisningsadresse

FORCE Technology
Navervej 1
6600 VejenKontaktinformation
FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark

Annette Koch Petersen
Telefon: +45 43 25 00 00
Fax: +45 43 25 00 10


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.297