23948sdkhjf

Skab bedre fødevarehygiejne med fokus på hygiejnisk design

I alt DKK 9.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Lyngby-Taarbæk Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Der er god forretning og fornuft i hygiejnisk design, da det er afgørende for fødevaresikkerheden at procesanlæg er designet og vedligeholdt så de kan gøres rene.

Grundkursus i hygiejnisk design på DTU giver deltagerne unik viden om sikring af god proceshygiejne i praksis ved at kombinerer viden om maskindesign, lovgivning, mikrobiologi, fødevarekontaktmaterialer og rengøring.

Kurset er relevant for dig, som arbejder med maskindesign, installation, vedligehold, indkøb og kvalitetssikring. Grundkursus i hygiejnisk design afholdes af Center for Hygiejnisk Design på DTU, som er er DANAK akkrediteret og det eneste EHEDG autoriserede testcenter i Danmark.

Undervisningen varetages af Alan Friis, som er autoriseret af EHEDG til at certificere udstyr og undervise efter deres guidelines samt gæsteforelæsere fra blandt andet Royal Greenland, Fødevarestyrelsen og Foodsafe.

Endnu en god grund til at deltage i kurset er den sparing og erfaringsudveksling deltagerne har med hinanden under de praktiske sessioner og pauser

 

Undervisningsadresse

DTU Center for Hygiejnisk Design - DTU Fødevareinstituttet
Kemitorvet bygning 202
Lokale 1005
2800 Kgs. Lyngby

Send til en kollega

0.125