Få grundlæggende viden om hygiejnisk design, få et indblik i korrosion, den bakteriologiske verden og sammenhæng mellem udstyrs design og de mikrobiologiske problemer og udfordringer, der kan opstå ved fejldesign.
Kurset er en helt unik kombination af State-of-the-art viden med hands-on aktiviteter og praksisnær indføring i hygiejnisk design.
Deltagerer vil efter kurset kunne udnytte hygiejnisk design både i fremstillingen af udstyr fra tegningsstadiet frem til slutafprøvningen af udstyret. Købere og brugere af udstyr vil kunne bruge denne viden til at undgå fejlinvesteringer og sikre optimal rengøring – som både kan være tidsbesparende og sikre, at mikroorganismer ikke hober sig op i udstyret.
Et fokus på fødevaresikkerhed, fødevarehygiejne, sanitær design og kvalitet styrker produktiviteten i fødevarevirksomheder ved korrekt designet udstyr.
Centeret er som det eneste i Danmark et DANAK akkrediteret og EHEDG autoriseret testcenter, som certificerer efter European Hygienic Engineering and Design Group (EHEDG) guidelines.
Tid: Den 1 og 2. oktober 2019
Undervisningsadresse
DTU Center for Hygiejnisk Design - DTU FødevareinstituttetKemitorvet bygning 202
Lokale 1005
2800 Kgs. Lyngby