23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Omsæt virksomhedens data til værdi

I alt DKK 8.500 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Kursusdatoer:

Modul 1: 19.03.19 09:00-16:00 
Modul 2: 25.04.19 09:00-16:00 
Modul 3: 20.05.19 09:00-16:00 

Overvejer I, hvad der skal til for at bringe jeres produkter eller processer ind i en tidsalder, hvor Internet of Things (IoT), Machine Learning (ML) og kunstig intelligens (AI) er fremherskende?

 
Ser I fuld transparens i fremstillings- og forrretningsprocesser som et mål, så har I nu muligheden for at komme igang med at realisere drømmen. Nøglen til at komme i gang, uanset hvor I ønsker at sætte ind, handler om at forstå, hvordan data kan hjælpe med at løse eksisterende problemer eller skabe nye muligheder.

Industrisamarbejdet tilbyder et kursus over tre moduler med det mål at give en grundlæggende forståelse og viden til at lære at omsætte data til værdi. På kurset vil du lære om opsamling og identifikation af datakilder, behandling og modellering af data og endelig kommunikation af resultater og opfølgning.

Målgruppen for kurset er dataansvarlige ledere og medarbejdere. Det forudsættes, at deltagerne er kyndige brugere af Excel og kan medbringe en bærbar computer.

 

Modul 1: Opsamling og identifikation af datakilder 
Her bliver du introduceret til data som begreb og vil opnå en forståelse for forskellen mellem ubehandlede og behandlede data og dermed den værdi, der tabes, hver gang data behandles. Derudover tager vi udgangspunkt i forskellige cases med henblik på at belyse potientialet og resultaterne, som arbejdet med data kan føre til.   

Emner: Validering og kvalitetssikring af data, organisatorisk sammenhæng, leveringssikkerhed af data, tekniske platforme og værktøjer samt identifikation af alternative datakilder.
 

Modul 2: Behandling og modellering af data
Her lærer du om forskellige analysemetoder og udvikling af disse. Derudover får du indsigt i cases fra forskellige industrivirksomheder.

Emner: De mest almindelig analysemetoder og udvikling af disse, industricases indenfor fremstilling og procesoptimering, salg/afsætning samt strategier for behandling af meget store datamængder.
 

Modul 3: Kommunikation af resultater og opfølgning
Her vil du gennem arbejde med egne data blive introduceret til dynamiske modeller som formidlingsgrundlag. 

Emner: Metoder til reduktion af komplekse problemstillinger uden tab af indhold, kommunikationsteknikker, klargøring af dynamiske modeller som interaktivt formidlingsgrundlag og struktureret opfølgning.
 

NB!
Der ydes en godtgørelse på 50 % via medlemskab af FFI og IAK

 

Mere information

Fremstillingsindustrien - En del af DI
H.C Andersen Boulevard 18
1787 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

Marie Thorsø Kousgaard
Kommunikationskonsulent
+45 28307006 matk@di.dk

Undervisningsadresse

Sted
DI's Konferencecenter Gl. Vindinge
Gl. Vindingevej 17A
5800 Nyborg

Send til en kollega

0.047