23948sdkhjf

Berigelse og Anprisninger

I alt DKK 1.800 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Vejen Kommune
Periode(r)
9. april 2019

9. april 2019

Gå-hjem-møde om berigelse og anprisninger

Hos Eurofins Steins har vi arbejdet med mærkning af fødevarer og kosttilskud i en lang årrække, og vi har stor erfaring med implementeringen af lovgivningskrav; både de generelle krav såvel som de mange yderligere krav fra bekendtgørelser og forordninger, der knytter sig til specifikke produkter.

På dette halvdags-kursus ser vi på mulighederne for berigelse af fødevarer og kosttilskud med vitaminer, mineraler, aminosyrer og andre næringsstoffer - og gennemgår desuden hvordan produkterne efterfølgende skal mærkes. Desuden præsenterer vi reglerne for at anprise produkter, både vha ernærings- og sundhedsanprisninger, men også andre typer af anprisninger som fx “fri for”-anprisninger og kvalitetsanprisninger.

Der vil i undervisningen blive inddraget flere eksempler. Deltagere er velkomne til på forhånd at ønske specifikke anprisninger gennemgået på kurset, så vil vi inddrage disse så langt som tiden tillader det.
Kurset er for alle der arbejder med produktudvikling og mærkning af fødevarer og kosttilskud. Kom og få klarhed over hvilke muligheder der er for at markedsføre produkter med en ny vinkel.

Undervisningsadresse

Eurofins Steinslaboratoriet A/S
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Send til en kollega

0.183