23948sdkhjf

BRC Food opgradering fra issue 7 til issue 8

I alt DKK 5.600 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Fra den 1. februar 2019 træder den nye BRC Food issue 8 i kraft, og alle audits skal efter denne dato være i forhold til den opdaterede udgave. Formålet med kurset er at give deltagerne overblik over de væsentlig­ste ændringer fra BRC Global Standard for Food Safety issue 7 til issue 8 og klæde dem på til at implementere kravene i et ledelsessystem.

Udbytte
På kurset vil I blive præsenteret for de væsentligste ændringer i den nye udgave af BRC Food issue 8.

Efter kurset vil du være i stand til at fortolke kravene i BRC Global Standard for Food Safety og implementere kravene i din virksomhed.

Medbring gerne dit eget eksemplar af BRC Food issue 8 standarden.

Deltagerprofil
Medarbejdere som arbejder i en BRC Food certificeret virksomhed.

Underviser
Joan Rohde Pedersen er uddannet kemiingeniør og er BRC Food lead auditor. Hun har arbejdet som lead auditor de sidste mange år og har stor erfaring med auditering af en bred vifte af fødevare standarder.

Indhold
Kurset vil fokusere på de ændringer, som der er fra issue 7 til issue 8

Introduktion
Gennemgang af ændringerne i de enkelte kapitler

Form
Der veksles mellem teoretiske indlæg og diskussioner om metoder til implementering.

For yderligere information kontakt

BRC Food lead auditor Joan Rohde Pedersen
Telefon: +45 72201104




Kontaktinformation
Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Danmark

Fødevareteknologi Aarhus
Telefon: +45 72201900
Fax: +45 72201019


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.214