23948sdkhjf
Del siden
Kursus

HR som medspiller i forandringer - 24.-25. september 2019

I alt DKK 7.800 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Kurset giver dig overblik over, hvordan HR-funktionen kan bidrage til forandringsprocesser i virksomheden. Du får hands-on værktøjer til at tackle alle faser og blive anerkendt som en professionel partner i organisationen. Kurset er for de HR-professionelle, der arbejder strategisk med HR.

Vi lever i en tid, hvor alt ændres hurtigt. Derfor er HR blevet meget mere strategisk, og du skal som forandringsagent være i stand til at navigere i farvandet mellem topledelse, linjeledelse og medarbejdere. Samtidig skal du kunne tale forretningens sprog.

Der er et stort behov for, at HR-professionelle kan drive HR-processer på et strategiske niveau og deltage i beslutningsprocessen for at sikre en god implementering af ledelsens tiltag.

På kurset gennemgår vi teori om HR-rollen i forandringer. Ud over dette er kurset praktisk orienteret, og vi vil igennem øvelser arbejde hands-on med en konkret forandringsproces i din virksomhed. Du skal altså selv medbringe et forandringsprojekt, som du vil arbejde med på kurset.

Gennem opgaver og problemstillinger får du værktøjskassen fyldt, så du kan planlægge forandringsprocesser og se, hvilke grupper der vil blive berørt. Vi vil tilmed komme ind på, hvordan du som HR-medarbejder kan håndtere de reaktioner, der opstår i forandringer.

Pris

DI-Medlem 7.800 kr.
Ikke-medlem 9.360 kr.
Prisen er ekskl. moms og inkluderer overnatning og forplejning.

Mere information

Fremstillingsindustrien - En del af DI
H.C Andersen Boulevard 18
1787 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

GF
Gitte Frederiksen
Koordinator
+45 33773701 gih@di.dk

Undervisningsadresse

DI's Konferencecenter Gl. Vindinge
Gl. Vindingevej 17A
5800 Nyborg

Send til en kollega

0.094