23948sdkhjf

DI's Leadership Training Programme

I alt DKK 42.900 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Nyborg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Lær hvordan kompetent ledelse udføres i en dansk kultur

Dansk Industris lederuddannelse på engelsk giver et solidt fundament at stå på i hverdagen som udenlandsk leder i en dansk virksomhed. Uddannelsen er relevant for den engelsksprogede leder, som gerne vil vide mere om ledelse af medarbejdere i en dansk kontekst, om forandringsledelse og om ledelse af teams. På uddannelsen får lederen kompetencerne til at lykkes i en dansk ledelseskontekst.

Lederuddannelse, der styrker lederens evner til at lykkes
På lederuddannelsen tager vi udgangspunkt i lederens egen ledelsesmæssige virkelighed. Uddannelsen har til formål at give lederen viden og værktøjer til at skabe og drive nødvendige forandringsprocesser samt få indsigt i de personlige præferencer, som lederen har.

Samtidig får lederen en større forståelse for kulturforskelle, og hvordan disse kan blive anvendt og skabe værdi i hverdagen. Undervejs i uddannelsen træner lederen nye kompetencer i praksis, og får rig mulighed for at arbejde med feedback som udviklingsværktøj.

Sidst, men absolut ikke mindst, bliver lederen en del af et fortroligt forum og får mulighed for at opbygge et personligt netværk i Danmark, der rækker ind i fremtiden.

Lederuddannelsen består af tre moduler a 3 dage med overskrifterne:

  • Personlig ledelse i en dansk kontekst
  • Forandringsledelse
  • Ledelse af (internationale) teams

Undervisningsadresse

DI's konferencecenter Gl. Vindinge
Gl. Vindingevej 17A
5800 Nyborg

Send til en kollega

0.313