23948sdkhjf

Autodesk Inventor Sheet Metal

I alt DKK 7.200 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Skanderborg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

På dette kursus bliver du introduceret til de begreber og teknikker, som er nødvendige for at kunne arbejde med og udvikle komplekse modeltyper, med Inventors Sheet Metal modul – pladekonstruktion. Kurset veksler mellem teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. På den måde opnår du et indgående kendskab til, hvordan du bruger pladekonstruktion i Inventor.

Mål
Målet med kurset er, at give dig et overblik over de mange muligheder der er med Sheet Metal. Du vil efter endt kursus kunne oprette og redigere parter i pladekonstruktion og udfoldning, samt generere skærefiler og derpå dokumentere emnerne i 2D tegninger.

Dit udbytte
Du finder ud af hvordan du opnår det fulde udbytte af Inventors modul til Pladekonstruktion. Således du kan arbejde endnu mere effektivt i Inventor.

Indhold
• Brugerflade 
• Opsætning 
• Funktionerne for pladekonstruktion 
• Generering af de bukkede og udfoldede emner 
• Generering af skærefiler 
• 2D dokumentation til produktion

Form
På kurset præsenteres du for mange Sheet Metal cases, men der vil også, lige som på Invent's øvrige kurser, være tid og mulighed for at relatere til din virksomheds specielle opgaver og udfordringer, når blot det ligger indenfor kursus temaet.

Forudsætning for deltagelse
Du skal have god erfaring med Inventor.

Mødetidspunkt
Mødetid kl. 8.45 til en kop kaffe/te og morgenbrød.
Selve undervisningen starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00, med mindre andet aftales mellem instruktør og kursister.

Varighed 2 dage.
Der er 30 dages fri support efter hvert kursus i relation til det underviste materiale, så er vi sikre på at I kommer bedst mulig i gang med jeres nye teknikker og værktøjer.

Undervisningsadresse

Ursusvej 3
8464 Galten
Danmark

Send til en kollega

0.176