23948sdkhjf

Robot Structural Analysis Beton og Ståldesign - Online

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Dette kursus henvender sig til personer med grundlæggende erfaring i Robot Structural Analysis, som ønsker at udnytte de avancerede muligheder for at arbejde med armeret beton- og ståldesign som programmet indeholder.

Betondesign Vi øver grundlæggende modellering af armerede betonkonstruktioner. Vi udforsker, hvordan disse kan bruges til at designe betonbjælker, plader og skalelementer.

Ståldesign Vi ser på den mere avancerede modellering og belastningshåndtering som er relevant for ståldesign. Vi udforsker ståldesignmodulet og ser, hvordan det kan bruges til verifikation og design af stålelementer samt verifikation af stålsamlinger. Vi gennemgår de parametersæt, der er tilgængelige, herunder hvordan vi kan tilpasse dem til lokale krav.

Kurset er en kombination af teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Der vil på kurset blive udleveret kursusmateriale til støtte for undervisningen og til brug efter endt kursus.

 

Målsætning

Efter kurset vil deltagerne være i stand til at bruge Robot Structual Analysis til design, analyse og dokumentation af konstruktioner udført i stål eller armeret beton

 
Forudsætninger

Deltagelse på Robot Structural Analysis Basis.

Dette onlinekursus foregår live. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål og deltage med hands-on øvelser. Omkring en uge inden kursusstart vil du modtage en mail med link til deltagelse.

For at deltage på online kurser anbefaler vi, at man har en PC med to skærme, for at få det fulde udbytte samt headset med mikrofon. Før selve kurset bør du sikre dig, at din højtalere/høretelefoner fungerer

Sprog

Undervisningen foregår på engelsk, ligesom kursusmaterialet også er på engelsk.

Varighed

1 dag.


Hovedpunkter

  • Design og modellering af armerede betonkonstruktioner
  • Design of modellering af stålkonstruktioner
  • Eftervisning af stålsamlinger
  • Kontrol af Deformation
  • Kontrol af revner
  • Dokumentation af resultate

 

Videre forløb

  • Avanceret analyse

Undervisningsadresse

online

Send til en kollega

0.197