23948sdkhjf

Madfremstilling uden fødevareallergi

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
27. februar 2020

27. februar 2020
15. maj 2020

15. maj 2020
Madfremstilling uden fødevareallergi Skolefagkode: 48824
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 124,00 kr.
Pris for ledige: 816,40 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 816,40 kr.

Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Formål:
Du kan planlægge og udvikle retter med en optimal kulinarisk værdi og uden at gøre brug af allergifremkaldende fødevarer. Du kan desuden udarbejde liste over anvendte ingredienser til gæster og egenkontrol.

Indhold:
Deltageren kan: - Ved planlægning og udvikling af retter tage hensyn til de fødevarer, der oftest forårsager allergiske reaktioner. - Erstatte de allergifremkaldende fødevarer, så retten beholder sin kulinariske værdi. - Udarbejde liste over anvendte ingredienser i de enkelte retter til både gæster og egenkontrol.

Undervisningsadresse

Learnmark Horsens - AMU, Vejlevej 150, 8700 Horsens Horsens



Kontaktinformation
Learnmark Horsens
Learnmark Efteruddannelse
Vejlevej 150
8700 Horsens
Danmark

Kursusadministration Learnmark Efteruddannelse
Telefon: +45 88163600
Fax: +45 88163601


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.392