23948sdkhjf

Radiokurser GOC Refresh på Martec Skagen, d. 13.01.20 og 22.06.20 m.fl.

I alt DKK 6.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Nordjylland > Frederikshavn Kommune
Periode(r)
22. juni 2020

26. juni 2020

TILMELD DIG GERNE  KURSUS NU......

Radiokurset GOC - Generelt certifikat som radiooperatør i GMDSS:

Du lærer at betjene en maritim VHF/MF/HF radio med digital selectiv call (DSC), HF-telex, INMARSAT udstyr, EPIRB, SART, NAVTEX og bærbar VHF med henblik på at kunne bestå prøven til erhvervelse af General Operators Certificate (GOC).

GOC REFRESH - Generelt certifikat som radiooperatør i GMDSS (Generhvervelse):

Dette kursus henvender sig til personer, som tidligere har erhvervet et General Operator Certificate (GOC), men hvor certifikatet har mistet sin gyldighed, fordi man ikke har gjort tjeneste i søgående GMDSS-skibe som radiooperatør under forhold, hvor et sådant certifikat er krævet i mindst 1 år inden for de forudgående 5 år eller mindst 3 måneder inden for de forudgående 6 måneder. Man får på dette kursus genopfrisket viden vedrørende betjening af en maritim VHF/MF/HF radio med digital selectiv call (DSC), INMARSAT udstyr, EPIRB, SART, NAVTEX og bærbar VHF med henblik på at kunne bestå en fornyelsesprøve til erhvervelse af General Operators Certificate (GOC).

ROC - Begrænset certifikat som radiooperatør i GMDSS:

På dette kursus undervises i det internationale radioreglement samt det at kunne betjene et maritimt VHF radioanlæg med digital selektiv call (DSC), EPIRB, SART, NAVTEX og bærbar VHF med henblik på at kunne bestå en mundtlig/praktisk prøve til erhvervelse af Restricted Operators Certificate.

LRC - Certifikat til betjening af maritime MF-, HF- og VHF-radioanlæg (inkl. INMARSAT):

Kurset henvender sig primært til langturssejlere, som planlægger at sejle ud i den store verden. Deltageren lærer de forskellige maritime kommunikationsløsninger at kende bl.a. maritim VHF/MF/HF radio med digital selectiv call (DSC) og INMARSAT udstyr. Herudover gennemgås nødradiobøje (EPIRB), radartransponder ( SART), modtagelse af maritim sikkerhedsinformation på NAVTEX og bærbar VHF - alt dette med henblik på at kunne bestå prøven til erhvervelse af Long Range Certificate. 

 Se kursusudbud her: Martec kursuskatalog 2019

Undervisningsadresse

Martec Skagen
Kuttervej 13, Skagen

Send til en kollega

0.206