23948sdkhjf

Commissioning – Vejle

Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Vejle Kommune
Periode(r)
5. oktober 2020

6. oktober 2020

Modul A Mandag den 5. oktober - tirsdag den 6. oktober 2020, kl. 8.30-16.30
Modul B Tirsdag den 3. november – onsdag den 4. november 2020, kl. 8.30-16.30

Formål med kurset
Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

På dette kursus får du trin-for-trin gennemgang af alle aktiviteter og dokumenter i Commissioning-processen til bygninger. Du får indblik i commissioning aktiviteter i alle byggeriets faser helt fra aftaler og kontrakter med alle interessenter til et år inde i driftsfasen. På kurset vil du deltage i at stille Commissioning-krav, planlægge, granske, teste og dokumentere. Kurset giver dig dermed praktisk kendskab til alle elementerne i Commissioning-processen. Kurset er opbygget i to moduler hver af to dages varighed.

Kursusdeltagere vil opnå:

  • Hvad det indebærer for bæredygtighed og bygningsværdi, at byggeriet gennemgår Commissioning-processen til bygninger i henhold til Dansk Standard DS 3090.
  • Hvorledes du indtræder i rollen som leder eller specialist i Commissioning-processen.
  • Hvad bygherrens fordele og investering indebærer samt bygherrens egen rolle i Commissioning-processen.
  • Hvad driftsherren skal være opmærksom på i bygherrens Commissioning-proces, samt hvad driften selv skal yde for at få varigt udbytte commissioning-processen.
  • Hvad de projekterendes rolle er i Commissioning-processen, hvad der skal tilføjes i deres aftaler for at det lykkes, både for bygherren, for de projekterende selv og alle andre interessenter.
  • Hvad entreprenører og leverandører skal byde ind med som professionelle deltagere i bygherrens Commissioning-proces, hvad der skal stå i deres aftaler for sikre, at bygherren får sine krav opfyldt, og de udførende selv afleverer gnidningsfrit og minimerer garantiudkald.

Underviserne på kurset er erfarne Commissioning-specialister, der giver stribevis af tips og tricks til praktisk gennemførelse af Commissioning-processen.

Undervisningsmaterialer
Der udleveres kursusmateriale, program og deltagerliste ved kursets start.
Standarden DS 3090 fremsendes til gennemlæsning inden kursusstart.

Undervisere
Ole Teisen, Chief Consultant, Commissioning, Facilities Management, Project Management, SWECO
Christian Hansen, Bygningsautomatik og Commissioning, Orbicon

Undervisningsadresse

Hotel Vejlefjord, Sanatorievej 26, 7140 Stouby

Send til en kollega

0.172