23948sdkhjf

Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
4. marts 2020

4. marts 2020
5. marts 2020

5. marts 2020
10. marts 2020

10. marts 2020
17. marts 2020

17. marts 2020
18. marts 2020

18. marts 2020
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri Skolefagkode: 40443
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 126,00 kr.
Pris for ledige: 806,55 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 806,55 kr.

Målgruppe
Medarbejdere i fødevareindustrien

Formål:
På kurset lærer du om årsager til forurening af industrielle fødevarer, og hvordan du skal arbejde for at undgå, at forureningen opstår.

Indhold:
Deltageren kan overholde virksomhedens hygiejneregler i forbindelse med varetagelse af de arbejdsfunktioner, som udføres ved procesindustriel fødevareproduktion. Deltageren kan udvise en god personlig hygiejne samt benytte rent arbejdstøj og værktøj i forbindelse med varetagelse af arbejdsfunktioner i procesindustriel fødevareproduktion. Deltageren kan anvende sit kendskab til mikroorganismers forekomst og vækst, kemisk forurening samt kendskab til fødevarebårne sygdomme til at udvise korrekt adfærd i forhold til at undgå biologisk, kemisk og fysisk forurening i forbindelse med procesindustriel fødevareproduktion.

Undervisningsadresse

Danish Crown A/S, Østbirkvej 2, 8700 Horsens



Kontaktinformation
Learnmark Horsens
Learnmark Efteruddannelse
Vejlevej 150
8700 Horsens
Danmark

Kursusadministration Learnmark Efteruddannelse
Telefon: +45 88163600
Fax: +45 88163601


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

1.562