23948sdkhjf

Nedriveruddannelsen hold 17 modul 6

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
25. oktober 2021

5. november 2021
Betjening af minidumpere og motorbører Skolefagkode: 44489
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 126,00 kr.
Pris for ledige: 1177,90 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1177,90 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig primært til faglærte og ufaglærte bygningsarbejdere der har eller ønsker beskæftigelse inden for entreprenørområdet. Deltagerne skal have kørekort til traktor eller personbil.

Formål:
Deltagerne skal til brug for arbejde inden for anlægsområdet lære at betjene samt passe og vedligeholde minidumpere og motorbører. Dette indbefatter, at deltagerne lærer at inddrage kvalitetssikring, sikkerhed, arbejdsmiljø og ydre miljø som en naturlig del af arbejdet.

Indhold:
Deltagerne kan: - Betjene minidumpere og motorbører i forbindelse med udførelse af læssearbejde og transport af materialer indenfor bygge- og anlægsområdet. - Anvende en arbejdscyklus der er sikkerhedsmæssig og økonomisk optimal og kan inddrage kvalitetssikring, sikkerhed, arbejdsmiljø og ydre miljø som en naturlig del af arbejdet.- Foretage daglig og ugentlig pasning og vedligeholdelse i henhold til instruktionsbøger og anvisninger.

Undervisningsadresse

Learnmark Horsens - AMU, Vejlevej 150, 8700 Horsens Horsens

Send til en kollega

0.204