23948sdkhjf

Contract Management for byggeledere

Undervisningsregion
Danmark > Sjælland > Roskilde Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

På dette spændende Nohrcon-kursus lærer du de vigtigste elementer i best practice Contract Management i byggeriet som byggeleder, med fokus på praktisk anvendelse via simulationer og øvelser. Du får kort sagt styr på, hvordan du bruger kontrakten proaktivt i hverdagens arbejde:

CONTRACT MANAGEMENT FOR BYGGELEDERE

 

Som led i et byggeri indgås der en eller flere kontrakter mellem bygherrer, entreprenører, rådgivere m.fl., ligesom entreprenøren ved underentreprise får rollen som bygherre, jf. AB 18 § 2, stk. 1.  

Som led i at lede og styre projektet, skal der bl.a. registreres ændringer og hindringer efter AB 18 § 23 og 26, jf. § 25, stk. 5. Dette indebærer, at byggeriets parter – herunder byggeledere – udover viden om ledelse og styring af byggeprojektet, AB 18 mv., også bør vide noget om, hvorledes kontrakter ledes og styres med henblik på optimal understøttelse af byggeprojektets tid, økonomi og kvalitet. 

Contract Management har fokus på ledelse og styring af kontrakter. Heri indgår bl.a. at kunne overskue kontraktens faser og processer i sammenhæng med projektets faser og processer, hvilke aktiviteter der skal udføres i forbindelse med de forskellige faser og processer, hvem der gør det, samt hvordan det nærmere gøres. Med andre ord skal viden om det gode byggeri, god projektledelse, AB 18 og kontrakter og styringen heraf kombineres på den rette måde for at opnå et vellykket byggeri.

 

Underviser:

  • René Franz Henschel, professor, Juridisk Institut, Aarhus Universitet

 

Program, pris og tilmelding på Nohrcons hjemmeside her:

CONTRACT MANAGEMENT FOR BYGGELEDERE

 

OBS: Kurset kan også tages som en del af:

DEN PRAKTISKE BYGGE- OG ENTREPRISELEDERUDDANNELSE

Den praktiske bygge- og entrepriselederuddannelse giver dig en forståelse af bygge- og entrepriselederens ansvarsområder, redskaber og opgaver gennem 6 praksisnære kursusdage, hvor hverdagens udfordringer er i fokus.

Nohrcons bygge- og entrepriselederuddannelse er for dig, som skal udfylde bygge- eller entrepriselederrollen for bygherre, rådgiver eller entreprenør. Gennem uddannelsen får du indblik i de redskaber, du skal bruge som bygge- eller entrepriseleder, og hvordan du i hverdagen skal håndtere alt fra kontrakter og byggemøder til byggetilsyn og dagbod.

Der er fokus på, at undervisningen bliver så praksisnær som muligt med meget case-baseret undervisning, så uddannelsen let kan oversættes til hverdagens arbejdsopgaver.

 

OPBYGNING OG MODULER
Du skal gennemføre 4 moduler af 1-2 kursusdage for at gennemføre

Den praktiske bygge- og entrepriselederuddannelse

. Efter uddannelsen hos Nohrcon kan du bygge videre på kompetencerne med den lovpligtige arbejdsmiljøkoordinatoruddannelse, hvis du også skal fungere som sikkerheds- og sundhedskoordinator i byggeriet.

 

OVERBLIK OVER KURSERNE I DEN PRAKTISKE BYGGE- OG ENTREPRISELEDERUDDANNELSE:

Byggelederens ansvar og styringsredskaber

(2 dage)

Projektlederen som forhandler, mødeleder og konfliktløser i praksis

(2 dage)

Contract Management for byggeledere

(1 dag)

Tilsyn på byggepladsen

(1 dag)

 

LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER:

DEN PRAKTISKE BYGGE- OG ENTREPRISELEDERUDDANNELSE

 

OBS: TILMELD 3, BETAL FOR 2 - INDTIL 6 UGER FØR FØRSTE KURSUSDAG!

 

SE ALLE NOHRCONS ØVRIGE ARRANGEMENTER INDEN FOR BYGGERI, UDBUD, ANLÆG, INFRASTRUKTUR, OG PERSONLIG UDVIKLING:

www.nohrcon.dk

 

Undervisningsadresse

Roskilde (se detaljer på hjemmesiden)

Send til en kollega

0.297