23948sdkhjf

Kursus i hygiejnisk design – lær om teori og praksis

I alt DKK 10.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Brøndby Kommune
Periode(r)
10. november 2020

11. november 2020

Hygiejnisk designede processer er afgørende for at kunne fremstille produkter med en høj sikkerhed inden for brancher som fødevarer, foderstoffer, kosmetik og medicinalvarer. Hygiejnisk design leder ofte til forbedrede levetidsomkostninger for processer og produktionsudstyr, men det kræver at man inddrager hygiejnisk design løbende i design- og konstruktionsprocessen.

Hygiejnisk design handler om at udforme proceskomponenter, installere processer samt vedligeholde og drive dem således at produktkvaliteten løbende er i top samtidig med, at driftsomkostningerne holdes på et acceptabelt niveau. Derfor er det vigtigt, at kunne vurdere risici i konkrete situationer for at vælge netop den rette løsning i en given situation. Hygiejnisk design handler derfor om, at kunne risikovurdere og træffe gode valg og det er netop det kurset handler om.

Kursus i hygiejnisk design er for dig, som arbejder med hygiejnisk design i relation til konstruktion, leverance og installation eller på brugersiden med kvalitetssikring, vedligehold og specifikation af krav til leverandører. Den grundlæggende teoretiske base gennemgås krydret med praktiske eksempler og øvelser. Der er tillige indlæg fra Fødevarestyrelsen om fødevarekontaktmaterialer og fra Cleansafe om rengøring i praksis.

Kurset afholdes i Brøndby den 1 & 2 september, med mulighed for at tage den første dag som to halve online kursusgange den 13 & 14 maj. Ønsker man at tage online muligheden skrives dette i kommentarfeltet ved tilmelding.

Undervisningsadresse

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 BrøndbyKontaktinformation
FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark

Nina Okkels Gary
Telefon: +45 43 25 08 06
Fax: +45 43 25 00 10


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.25