23948sdkhjf

Kom godt fra start med de 17 Verdensmål

I alt DKK 4.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Middelfart Kommune
Periode(r)
28. oktober 2020

28. oktober 2020

Et stigende antal danske virksomheder og organisationer ønsker at inkorporere FN's 17 Verdensmål i deres forretning, strategier og værdier, men hvordan gør du det i praksis?

Det dykker vi ned i den 28. oktober, hvor du får kendskab til teorierne bag verdensmålene samt værktøjerne til efterfølgende at arbejde med indsatserne i din virksomhed.

Målsætning

Som deltager på dette kursus sikrer du, at du kommer godt fra start med FN’s 17 verdensmål. På kurset får du viden om de tre dimensioner af bæredygtighed (social, miljømæssig og økonomisk) fra et overordnet perspektiv, ligesom de individuelle mål fremhæves.

Slutteligt berører vi kort den værdi, du kan tilføre din virksomhed gennem arbejdet med SDG17. Noget der, hvis udført korrekt, kan give virksomheden konkurrencemæssige fordele.

Udbytte

Som deltager på kurset får du viden om:

  • FN’s 17 verdensmål, teorierne bag, formål og vigtigheden af målene
  • Gennem øvelser får du indblik i, hvordan man i praksis kan arbejde med verdensmålene
  • Praktisk værktøj til at kortlægge de 17 verdensmål og 169 delmål
  • Hvordan virksomhedens eksisterende standarder og High Level Structure (HLS) kan anvendes som fundamentet for virksomhedens indsats  inden for bæredygtig udvikling
  • Indsigt i metodegrundlaget for at blive certificeret i SDG17
  • Et smugkig på de kommercielle fordele ved at gøre verdensmålene til en del af virksomheden

 

Undervisningsform

I løbet af dagen veksler undervisningsformen mellem teori og praksis, og der vil være konkrete øvelser, der inviterer til diskussion.  

Målgruppe

Har du interesse for at arbejde strategisk med de 17 verdensmål, og ønsker du værktøjerne til at komme godt fra start eller fastlægge en sikker kurs for det videre SDG17-arbejde, så er kurset relevant for dig.

Kurset retter sig til personer, der bidrager til virksomhedens bæredygtige udvikling eller ansatte, der ønsker at have den rette viden til at rådgive virksomhedens beslutningstagere om, at bæredygtig udvikling er den rette vej frem.

Måske sidder du som indkøber, bæredygtighedsleder, QMS-leder, kvalitetschef, direktionsassistent, miljøchef, CSR-chef, marketing- eller kommunikationschef.

Undervisningsadresse

HUSET - mødecenter Middelfart, Hindsgavl Allé 2 , 5500 MiddelfartKontaktinformation
Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark

Telefon: +45 77311000


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.376