23948sdkhjf

CTS anlæg, Udvidet – Aarhus

Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
11. november 2020

11. november 2020

I Danmark bliver der investeret millioner af kroner i højteknologiske CTS-systemer, der bliver installeret i bygninger til overvågning af bygningens energiforbrug. Hvis ikke CTS-anlægget er korrekt beskrevet, projekteret, installeret, afprøvet og efterfølgende ikke anvendes korrekt, resulterer det ofte i et langt højere energiforbrug i bygningen, end der er budgetteret med. Derfor er det vigtigt at have de rette kompetencer til at kunne projektere og styre CTS-anlæg i bygninger.

Formål med kurset
På dette kursus bliver der lagt vægt på projektindhold og krav fra regulativer. Gennemførsel af projekter, herunder udbudsmaterialer, BIBS, Maskin-direktiv, CE-mærkning, entreprise-grænser, funktionstests, step respons m.m. Deltagerne får en dybere viden om, hvad et CTS-anlæg er, hvordan det kan beskrives i byggefasen og anvendes i praksis. Kurset giver indblik i slutbrugernes forventninger og krav til brug i dagligdagen.

Udbytte af kurset
Efter deltagelse i kurset, kan den enkelte deltager beskrive CTS-anlæg og stille krav til CTS-entrepriser. Deltagerne får et overblik over, hvilke regulativer der skal anvendes, og hvordan kvalitetssikring og funktioner kan dokumenteres.

Målgruppen
Ingeniører, installatører, teknikere, slutbrugere og driftsansvarlige.

Indhold

  • Funktioner
  • Principopbygning
  • Entreprise grænser
  • Regler og krav
  • Dokumentation
  • BIPS
  • Maskindirektiv
  • Performancetest

Der bliver udleveret materialer/eksempler, der understøtter ovenstående i undervisningen.

Beskrivelse af underviser
Johnny Hansen, Technical & Presales Support, Schneider Electric. Uddannelse:  EU-BAC Auditor. Har mere end 25 års erfaring i konstruktion og brug af CTS-systemer. Erfaren underviser og formidler af tekniske materialer til brug for uddannelse i bygningsautomatik og CTS-systemer m.m.

Undervisningsadresse

Horisont Hotel & Konference, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N

Send til en kollega

0.157