23948sdkhjf

Time-, sags- og ressourcestyring

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
19. maj 2021

21. maj 2021
Time-, sags- og ressourcestyring Skolefagkode: 32895
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 378,00 kr.
Pris for ledige: 1675,25 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1675,25 kr.

Målgruppe
Kurset henvender sig til personer, der arbejder eller søger arbejde med time-, sags- og ressourcestyring.

Formål:
Du lærer at bruge et administrativt system til at indberette forbrug af timer, materialer, og ydelser i forbindelse med afvikling af ordrer, sager, projekter, entrepriser mv. Kurset er et enkeltfag fra lageruddannelsen.

Indhold:
Du lærer med baggrund i et administrative system at bruge den del af projektstyringsdelen »Time/sags-styring«, som bliver brugt i den daglige indrapportering på forskellige projekter i virksomheden. Du lærer at arbejde med time/sag- og ressourcestyring, køb, salg, materialestyring, brug af nye materialer og atoprette nye sager. Du lærer at bruge systemet til at indberette det daglige forbrug af timer, materialer, og ydelser i forbindelse med afvikling af ordrer, sager, projekter, entrepriser, herunder foretage registreringer af sagsaktiviteter, time-/sagsoprettelse, oprettelse af ressourcer, oprettelse af ressourcegrupper og oprettelse af ressourceenheder.

Undervisningsadresse

Learnmark Horsens - AMU, Vejlevej 150, 8700 Horsens Horsens

Send til en kollega

0.234