23948sdkhjf
Del siden
Kursus

B&R teknologi-webinar: OPC UA og TSN

Periode(r)
Løbende optagelse

B&R er på banen med endnu et gratis teknologi-webinar. Denne gang vil der blive set nærmere på OPC UA og TSN. Konceptet er ligesom de foregående gange, hvor en af vores kompetente ingeniører uddyber emnet med fokus på udbytte og fordel for maskinbyggeren, med en kort og konkret tilgang. Det er 30 intensive minutter, og det er din mulighed for nemt at holde dig opdateret på, hvad der er af muligheder på markedet. Og så behøver du ikke engang at rejse dig for det, du kan bare blive siddende ved dit skrivebord.

OPC Unified Architecture er den nok mest tidssvarende og fremtidssikre maskine til maskine kommunikationsprotokol til industriel automatisering, udviklet af OPC Foundation. Så fik vi det på plads!
B&R har været med lige fra starten, og har derfor OPC UA integreret i alle vores controllere. Vi er klar, og har faktisk været det de sidste mange år. For nogle er det nyt at snakke om en platformuafhængig standard protokol, der gør det muligt at forbinde maskiner fra forskellige leverandører til det samme netværk og skabe et "internet til produktion", men for B&R er det en selvfølge. Selv om det kommer til at lyde som en TV-reklame for en kanalpakke, så er det sandt: Det er gratis, og det kræver ingen ekstra bokse eller udstyr!
Alle data overføres via kommunikationsprotokollen, og her er datasikkerhed og beskyttelse af dine data afgørende - OPC UA er nemlig designet med cybersikkerhed i fokus.
Data uden datamodel har kun en lille værdi, da det er vanskeligt at hente værdi ud af data uden en model. OPC UA har mange foruddefinerede datamodeller for både specielle områder/industrier såsom EUROMAP, PACKML, VISION, ROBOTICS, osv.

Webinaret foregår på dansk!
 

B&R Industrial Automation A/S
Rolundvej 17-19
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29691746
P nummer: 1012451918

Undervisningsadresse

Online - Web
Ingen region
Danmark

Send til en kollega

0.047