23948sdkhjf

Production Part Approval Process (PPAP)

I alt DKK 4.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Fredericia Kommune
Periode(r)
11. november 2021

11. november 2021

Formål
PPAP er brugt til at skabe tillid til, at komponentleverandører har forstået kundens design- og specifikationskrav, og at leverandøren har opbygget processer, der er i stand til at producere derefter

Målgruppe
Projekt-, udviklings-, kvalitets-, proces- og produktionsledere samt ingeniører og assistenter. Dertil salgschefer, repræsentanter med kundekontakt og kvalitetsingeniører.

Før denne PPAP-uddannelse, skal deltageren have gennemført APQP-uddannelsen eller på anden måde have opnået viden om APQP.

Indhold
PPAP-pakken er en række af dokumenter, der skal godkendes af leverandør og kunde, inden produktionen kan gå i gang. Part Submission Warrant (PSW) er et resumé, der dokumenterer, at leverandører har gennemset pakken, og kunden ikke har identificeret problemer, der kan forhindre en godkendelse.

I dette modul gennemgås PPAP med særligt fokus på de 18 elementer, krav til rapportering, dokumentation og anvendelse af formularer. Når du deltager på dette kursus, får du PPAP manualen gratis med, som en del af dit kursusmateriale.

Elektronisk kursusmateriale
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Øvelser udleveres på kurset.  

Kurset er udbudt af Bureau Veritas Certification Denmark A/S.


De nævnte priser er ekskl. moms.

Undervisningsadresse

Bureau Veritas
Oldenborggade 25
7000 FredericiaKontaktinformation
Bureau Veritas

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark

Telefon: +45 77311000


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.265