23948sdkhjf
Del siden
Kursus

CE-mærkning l-lll: Kursuspakke med rabat

I alt DKK 8.600 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Denne kursuspakke indeholder vores tre kurser i CE-mærkning; Introduktion til CE-mærkning (I), CE-mærkning af maskiner og anlæg (II) og Lær at skrive en risikovurdering jf. Maskindirektivet (III). Ved at tage alle tre kurser er du godt dækket ind til selv at begynde på at lave dine risikovurderinger, erklæringer og anden dokumentation. Varighed pr. kursus 9.00 – 15.30 ( Kan variere )

Del I:

På del I får du en grundig introduktion til CE-mærkning af maskiner, regler og krav, brug af standarder, risikovurdering, brugsanvisning, teknisk dossier og erklæringer. Vi kommer blandt andet ind på reglerne for indretning af maskiner, standardens rolle i forbindelse med design af maskiner samt dit ansvar og dine opgaver, når du bygger, tilpasser, ombygger, specificerer og/eller indkøber maskiner.

Del II:

På kurset lærer du at skelne mellem en væsentlig og ikke-væsentlig ændring af en maskine, hvornår det kræver fornyet CE-mærkning, hvordan ændringer dokumenteres, og hvad du skal være opmærksom på. Sidst, men ikke mindst, kommer vi ind på specielle forhold i Maskindirektivets regler og hvilke regelgrundlag, du skal holde dig opdateret i, så du og din virksomhed kan handle ansvarligt.

Del III:

På tredje og sidste del i kursusrækken gennemgår vi udarbejdelsen af en risikovurdering. Vi kommer blandt andet ind på formålet med og kravene til risikovurderingen, brug af standarder og udarbejdelse af en brugsanvisning.

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675
P nummer: 1013407483

Kontaktperson

Pernille Brøndum
pbr@maskinsikkerhed.dk

Undervisningsadresse

28. jan., 4. mar. og 13. apr. 2021, Ballerup 3. feb., 10. mar. og 23. mar. 2021, Aalborg 10. feb., 17. mar. og 20. apr. 2021, Middelfart
Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.063