23948sdkhjf

Virksomhedstilpasset hygiejnekursus for håndværkere

Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Kursus i grundlæggende fødevarehygiejne specielt rettet mod elektrikere, smede og andet værkstedspersonale, der udfører arbejde i fødevarevirksomheder. Der er både tale om håndværkere, der er ansat på selve fødevarevirksomheden, og håndværkere, der er ansat i et firma, der udfører lønarbejde for fødevarevirksomheder.

Målgruppen er fødevarevirksomhedens værkstedspersonale eller håndværkere, der ofte har opgaver på fødevarevirksomheder. Håndværkeren har som regel ikke nogen uddannelse indenfor fødevarehygiejne men er som regel den, der kommer mest rundt på virksomheden og den, som er tættest på produktionsudstyret.

Kurset giver deltagerne en basal viden om fødevarehygiejne og HACCP – principperne. Dette øger forståelsen for egen rolle og betydning i forbindelse med hygiejneregler på en fødevarevirksomhed samt for, hvorfor disse regler skal overholdes.

Kurserne kan afholdes, når virksomheden ønsker det, f.eks. kan kurser for aften- og nathold afholdes i de pågældende medarbejderes normale arbejdstid. Kursuslængde afhænger af det ønskede indhold og vil variere fra 4 timer til 1 dag.

Kurset lægger op til en dialog mellem deltagere og underviser for herigennem at finde løsninger og forbedringsforslag til, hvordan forskellige risici og hygiejnebrister kan undgås.

Virksomhedens gældende procedurer og instruktioner samt billeder af ”episoder” på virksomheden anvendes gerne på kurset.

Undervisningsadresse

Kurset afholdes såvidt muligt på virksomheden.

Send til en kollega

0.188