23948sdkhjf

Virksomhedstilpasset kvalitetskursus for medarbejdere

Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Grundlæggende kursus i kvalitet for medarbejdere i industrivirksomheder. Kurset har til formål at tilføre medarbejderne viden og forståelse for kvalitetsarbejdet i en virksomhed, så deltagerne inddrages mere aktivt og arbejder mere forpligtende med kvalitet på virksomheden. Medarbejderens rolle og bidrag til at opnå det rette produktkvalitet afdækkes.

Kurset henvender sig til medarbejdere, der ikke har nogen videre erfaring eller uddannelse indenfor kvalitetsstyring, men hvor kvalitetskontrol og kvalitetsstyring er en del af det daglige arbejde.

Varighed af kurset er typisk 1-3 dage afhængig af virksomhedens behov.

Kurset tilpasses den aktuelle virksomhed, og der undervises således specielt i det, der er relevant for den pågældende virksomhed.

Der undervises i grundlæggende kvalitetsbegreber med vægt på kvalitet for virksomhedens produkter, kvalitetsstyring, effektiv kommunikation, kvalitetsmålinger, identifikation af fejl og gennemførelse af forbedringer. Omfanget af de enkelte områder aftales individuelt efter virksomhedens ønske og behov.

Undervejs anvendes gruppearbejde, billeder og case-stories med udgangspunkt i den konkrete virksomhed. Deltagernes egne erfaringer og viden inddrages i videst muligt omfang.

Undervisningsadresse

Kurset gennemføres altid på virksomheden.

Send til en kollega

0.219